Contact

Info@oculaire.nl

Bereikbaar: maandag – vrijdag 12:00-18:00

Rodenrijseweg 567
2651AS, Berkel en Rodenrijs 
Nederland

Geen bezoekadres 

KvK: 80013376

BTW-nr: NL 003380455 B28

Mijn naam is Kjeld, oprichter van Oculaire. Zelf heb ik een beperkte sterkte zonder cilinderafwijking. En dan is de aanschaf van een nieuwe bril vaak een hoop gedoe. In een winkel of webshop zijn deze brillen alleen te krijgen als je een (online) oogmeting laat doen en een bril op maat laat maken. Vaak hangt daar ook nog eens een behoorlijk prijskaartje aan.

Dat kan makkelijker én goedkoper.

Bij Oculaire bestel je een bril met een beperkte sterkte zonder cilinderafwijking met hetzelfde gemak als een leesbril. Eenvoudig, snel en tegen een laag tarief. Geen gedoe met (online) oogmetingen. Geen lange wachttijden, jouw bril ligt binnen twee dagen op de deurmat. En dat allemaal onder de 25 euro inclusief verzending en btw. 

Oculaire is ontstaan vanuit de gedachte dat een bril met beperkte sterkte en zonder cilinderafwijking eenvoudig, snel en tegen een laag tarief verkrijgbaar moet zijn. Heb jij zelf een leesbril, dan ben je bekend met het gemak en eenvoud waarmee je een leesbril kan krijgen. Maar heb je myopie – een duur woord voor de afwijking aan het oog waar een min-bril voor nodig is – dan is het een ander verhaal. En dat is precies waar Oculaire jou kan helpen. Geen gedoe met (online) oogmetingen. Geen lange wachttijden door het op maat maken van de bril. Bij Oculaire bestel je binnen een paar klikken een nieuwe bril. Alle monturen op onze website zijn enkelvoudig – dat houdt in dat beide glazen dezelfde sterkte hebben – en hebben ook geen cilinder.